Google
 
 

 

 

Skype. Call for free Artinvest2000.

If you do not have skype, download it from here: download

 

Bazillè

 Latour

Leonardo da Vinci

Edward Hopper

Temptation, 1880, oil on canvas, The Minneapolis Institute of Arts.

God Bless the U.S.A.

"Free Michelangelo's Universal Judgment wallpaper"

 

Home

Introduction

Art's History

Chronological tables

Artist's

Impressionism

Naked in the Art's

Marked Artist's

Italian version

Free wallpapers

Turin Olympic City

Astrology in the Art

World-wide clock

Write us

 

Edouard Manet  1832-1883 "Working on his Boat in Argenteuil"

Caravaggio

Rubens

Del Sarto

Paul Gauguin.

Pablo Picasso " Weeping woman".

Christian Louboutin Schoenen Nederland  Louboutin Sneakers Outlet

 

I Principali movimenti artisticiVoor Christian Louboutin, Parijs is niet alleen de stad van zijn geboorte, maar de plaats die zijn carrière en passies heeft bevorderd. Een eenvoudige fietstocht rond Parijs kunnen brengen over inspiratie voor een hele collectie. Dus toen christian louboutin samen met Franse luxe warenhuis Le Bon Marché Rive Gauche, was het logisch dat de City of Lights in het hart van deze bijzondere samenwerking zou zijn.

Christian Louboutin Sneakers

De lancering van de Louboutin Sneakers winkel de begane grond, een pop-up boetiek en tentoonstelling vervoert bezoekers naar de fantastische wereld van de goedkope christian louboutin sneakers's Parijs. Wandelen langs de iconische zwart-witte tegelvloer van de Galerie Véro Dodat, de thuisbasis van de eerste vrouwen, mannen en Beauté boutiques, de gasten beginnen aan een reis door het Parijse leven van de ontwerper, compleet met een scooter - aangewezen wijze van vervoer Christian Louboutin's rond Parijs, een aangepaste Morris kolom, en een interactieve video galerij presentatie van iconische ontwerpen uit 1997 tot heden.  more

 

 

Deze samenwerking is uniek in de geschiedenis van het merk, en om het te vieren, heeft Christian Louboutin een exclusieve capsule collectie van limited-edition schoenen, tassen en accessoires, die kunnen worden ontdekt alleen aan Le Bon Marché ontworpen.
Met stijlen zo divers als de stad ze zijn gemaakt voor de Louboutin Schoenen collectie plaagt uit de Parijse in ieder van ons. Voor vrouwen, de iconische Trash schoen, voor het eerst geïntroduceerd voor de Spring / Summer 1999 als kitten-hiel muilezel, krijgt een boost met een platform peep-toe orgaan bovenop een kegelvormige hak. Omsloten door een laag van PVC, het bovenste gedeelte van elke schoen biedt een kijkje in wat een dag bij Le Bon Marche eruit ziet: van stukken van boodschappentassen en zijde inpakpapier aan linten en stickers. Christian Louboutin Schoenen versierd met prachtige, met de hand ingepakt bogen van goud paling leer, veau velours en satijn demonstreren Christian Louboutin deskundige gebruik van de beweging met onverwachte materialen, voortzetting van zijn beproefde en geteste zoektocht om visueel te verlengen benen van een vrouw uit de voorzijde, terwijl het verbeteren haar vermogen om een ??gedenkwaardige zweem van mysterie en flirt achter in haar kielzog.


Albert BierstadtFor Heren, exclusieve stijlen geïnspireerd door de City of Lights werden gecreëerd om de veelzijdige leven van de grootstedelijke mannen een aanvulling op de vlucht. Een exclusieve alligator-skin patroon, laser gesneden op suède, voegt een vleugje formaliteit sneakers en roken slippers, terwijl de ruige lug zolen laarzen krijgen een hint van polish met een ketting-metalen trim. Christian Louboutin handtekening gebruik van gemengde materialen en kleuren bieden een draai aan populaire en traditionele stijlen.
Populaire thema's uit de Herfst / Winter Louboutin Nederland 2016 Collectie maken hun opwachting in een waaier van exclusieve stijlen en producten voor zowel vrouwen als mannen - van schoenen en tassen tot sleutelhangers en notebooks. De grillige kralen en Paisley patroon van Candy worden aangeboden in exclusieve kleurstellingen en voeg meerdere pops van kleur aan een reeks van sneakers en, voor de eerste en enige keer, om een ??assortiment van lederwaren, waaronder de populaire Paloma handtas. More


Leonardo da Vinci (1452-1519) Op 23 september, zal tien street-level ramen presentatie van elementen van Christian Louboutin's Parijs onthuld worden - het wegknippen van wat eens alleen binnen, buiten - een knipoog in zich om de handtekening ondeugende wit de ontwerper en speelse eigenzinnigheid. Christian Louboutin Sneakers Outlet Online. More

De Lempicka Tamara    Pontormo    Raffaello    Gauguin    Van Dyck Anthony    Bueno Xavier
Artinvest2000, International Arts Portal Copyright 1999 -2014©
Any Site contents reproduction, even partial, is strictly prohibited, unless preventively authorized. Any illicit one will be pursued according to the relevant laws. Optimized  for 1024x768 or higher resolution.